MENÜ

Hülya Cup'tan 14 gence burs

Bu yıl 10. kez düzenlenen "Hülya Cup" tenis turnuvası, sponsorlarından elde ettiği gelirle teniste altyapıya yönelik bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Hülya Cup'tan 14 gence burs

Hülya Cup turnuvası kapsamında Türkiye genelinden yaşları 10 ile 14 arasında değişen 5’i milli, 9’u da milli olmaya aday 14 genç tenisçiye bu aydan itibaren bir yıl süreyle başarı bursu sağlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Burs verilecek sporcuların seçiminde, ailelerinin gelir düzeyi, okul durumları ve sportif başarıları gibi kriterlerin göz önünde bulundurulduğu açıklandı. Turnuva kapsamında oluşturulan burs fonu ile İstanbul, Denizli, Bursa, İzmir, Kastamonu, Mersin gibi farklı illerdeki tenisçilere destek sağlanacak.

Hülya Avşar, yaptığı açıklamada, turnuvanın amaçlarından birini daha gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Organizasyondan elde edilecek gelirle genç sporculara destek olmanın gururunu yaşıyorum. Bu oyuncuların birini ya da birkaçını bir gün uluslararası turnuvalarda Türkiye’yi temsil ederken görmek en büyük hayalim" dedi.

YORUM YAZ