MENÜ

Horoz'un keyfi yerine geldi

Denizlispor, deplasmanda aldığı 3 puan ve rakiplerinin puan kaybetmesiyle birlikte bir anda küme düşme hattının üzerine çıkarken, oyuncuların ve teknik heyetin yüzü gülmeye başladı.

Horoz'un keyfi yerine geldi

PTT 1. Lig'de sıknıtılı bir sezon geçiren Denizlispor, hayat buldu... Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kazanan Yeşil-Siyahlılar, Altınordu'nun Manisa'yı yenmesi Bucaspor'un da Samsunspor'a kaybetmesiyle küme düşme hattının hemen üstüne çıktı. Bitime 2 hafta kala elde edilen bu avantaj camiada büyük sevinç yarattı. Zorlu 90 dakikanın bitiş düdüğünün ardından oyunculardan bazıları gözyaşı dökerken, teknik heyet de futbolculara sarılarak tebrik etti. Gelecek hafta evinde final niteliğinde Manisaspor maçına çıkacak olan Horozlar bu maçı da kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyor.

'Hafta sonu final var'
Stresli haftaların ardından ilk kez düşme hattından çıktıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Son haftalarda aldığımız puanlarla ligde kalma umutlarımızı bugünlere taşıdık. Antep deplasmanında aldığımız 3 puanın çok büyük önemi var. Ancak şimdi bizi bir final bekliyor. Bu final maçında Manisaspor’u yenerek ligde kalacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu maçta taraftarımıza büyük görev düşecek" yorumunu yaptı.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ