MENÜ

Holosko'ya moral ziyareti

CSKA maçında ayağı kırılan ve dün bıçak altına yatan Slovak yıldızı, hastanede ailesi ve takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Holosko, “En kısa sürede sahalara döneceğim” dedi

Holosko'ya moral ziyareti

Moskova’daki CSKA karşılaşmasında sağ ayak fibula kemiğinde kırık oluşan Beşiktaş’ın Slovak yıldızı Filip Holosko, dün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat oldu. Kulüp doktoru Şenol Akman’ın da yer aldığı ameliyat 1 saat sürerken, operasyon sırasında Holosko’nun kırılan fibula kemiğine plak-vida takıldığı dile getirildi. Ameliyatın başarılı geçtiğini dile getiren Akman, “Oyuncumuz yarın taburcu edilecek. Tedavisi 2 aya yakın sürecek. Bu 2 aylık süreçte fizik tedavileri yapılacak” diye konuştu. Holosko’yu hem eşi Adela, hem de kızı Sopie yalnız bırakmazken, takım arkadaşları da yıldız oyuncuyu ziyaret ettiler.

Haberin Devamı

‘Kırıldığını anlamıştım’
Kulübün resmi internet sitesine konuşan golcü futbolcu, “Maçta ayağıma darbeyi aldığımda kırıldığını anladım. Ayağımda sertlik olduğunu hissettim. Sonra şişme başladı. Sadece ödem ve şişlik olduğunu düşündük. Ayağımın kırıldığını MR sonuçlarında anladık” diye konuştu.

YORUM YAZ