MENÜ

Hollanda'da Robben'in yerine Jeremain Lens çağrıldı

Hollanda'da 4 haftalık sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Arjen Robben'in yerine, Sunderland'in yeni transferi Jeramain Lens çağrıldı.

Hollanda'da Robben'in yerine Jeremain Lens çağrıldı

Hollanda'nın kaptanı ve yıldız futbolcusu Arjen Robben, geçtiğimiz perşembe günü İzlanda'ya 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın 31. dakikasında sakatlanarak oyunu terk etmişti. Bayern Münih kulübü doktoru, ertesi gün yapılan kontrollerin ardından, Hollandalı yıldızın en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti. Bu haber üzerine 31 yaşındaki futbolcu, milli takım kadrosundan çıkarıldı.

Pazar akşamı A milli takımımızla oynanacak EURO 2016 eleme grubu karşılaşması öncesinde en önemli futbolcularından birini kaybeden Hollanda teknik direktörü Danny Blind, Sunderland forması giyen Jeremain Lens'i Robben'in yerine kadroya dahil etti. 2013 yılından bu yana Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'de top koşturan 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında Premier Lig'e adım attı. Lens, bu yıl Sunderland'in oynadığı 4 lig maçında da ilk 11'de yer aldı ve bu karşılaşmalarda 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. Başarılı oyuncu, 29 kez milli formayı giyerken, Portakalların 2014 Dünya Kupası maçlarında da süre aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ