MENÜ

Hollanda basınından Cocu yorumu: Yanlış evlilik

Hollanda'nın NOS televizyonu, “Cocu ile Fenerbahçe’nin evliliği yanlış bir evlilikti, en başından beri yanlıştı" ifadelerini kullandı.

Hollanda basınından Cocu yorumu: Yanlış evlilik

Sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu’nun kovulması Hollanda’da manşetlere çıktı. NOS televizyonu, en başından beri Fenerbahçe ve Cocu arasında yanlış bir birliktelik olduğunu savunarak, “Cocu ile Fenerbahçe’nin evliliği yanlış bir evlilikti, en başından beri yanlıştı. İstanbul’da olduğu günden beri hep ateş hattında idi Cocu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

De Volkskrant gazetesi de “Fenerbahçe, 5. yenilginin ardından Cocu’yu kovdu” başlığıyla ayrılığı duyurdu. AD Gazetesi ise devam eden yenilgiler nedeniyle Cocu’nun görevine son verildiğini belirterek, Hollandalı çalıştırıcı konusunda Başkan Ali Koç açısından savunulabilir bir durum kalmadığını vurguladı.

De Telegraaf’ın haberinde de Cocu’nun Fenerbahçe’de başının dertten hiç kurtulmadığı öne sürüldü. Cocu’nun istediği takviyelerde geç kalındığını belirten gazete, yardımcı antrenörlerin de Hollandalı çalıştırıcıyı engellemeye çalıştığını yazdı. Haberde, 15. sırada bulunan Fenerbahçe’nin hem lig hem de Avrupa’da “dramatik bir süreç yaşadığı” vurgulandı.

(Milliyet)

YORUM YAZ