MENÜ

'Hocamız için savaşacağız'

Yükselen formuyla taraftarı mest eden Sneijder, “Hocamız olmadan oynamak çok zor. Böyle bir şeye alışık değilim. Ama biz, şimdi onun için daha fazla hırslıyız, kalan maçlarda savaşmalı ve kazanmalıyız” dedi.

'Hocamız için savaşacağız'

Üst üste oynadığı Real Madrid ve Karabükspor maçlarında gol atan Sneijder, giderek yükselttiği performansıyla taraftarı mest ediyor. Eşi Yolanthe Cabau ile birlikte Lipton’un reklam yüzü olan Hollandalı futbolcu, dünkü tanıtımda önemli açıklamalar yaptı. Ligi değerlendiren 28 yaşındaki futbolcu, “Açıkçası, dört beş tane takım var, gerisi zayıftır diye düşünüyordum. Ama ilk 2-3 haftayı görünce kalitenin çok yüksek olduğunu anladım. Galatasaray çok büyük bir aile, büyük bir kulüp. Çok iyi oynuyoruz. Şampiyonluk için odaklanmamız ve daha çok çalışmamız lazım. Son 5 maç çok önemli. Ayrıca gördünüz, Avrupa’daki her takımı yenebiliriz. Önümüzdeki sezon belki bir final neden olmasın?” ifadesini kullandı. Fatih Terim’in cezasıyla ilgili olarak, “Hocamız olmadan oynamak çok zor. Böyle bir şeye alışık değilim. Ama biz, şimdi onun için daha fazla hırslıyız. Bizim için çok şey yaptı, yapmaya da devam ediyor. Kalan maçlarda onun için savaşmalı ve kazanmalıyız” diyen Sneijder, şöyle devam etti:

Sır; evdeki mutluluk

“Evde mutluluk önemli. Eşim her zaman benimle ve bu beni çok mutlu ediyor. İlk geldiğim zaman beklenti çok yüksekti. Sistem yeniydi, o yüzden biraz zaman aldı iyiye gitmem. Ama şimdi yüzde 100 başarıya ulaşmaktayım, kendimi daha iyiye götürebilirim.”

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ