MENÜ

Hırvatistan - İspanya maç sonucu: 3-2

UEFA Uluslar Ligi A Grubu 4. maçında Hırvatistan, evinde İspanya'yı 90+3. dakikada Jedvaj'ın attığı golle 3-2 mağlup etti.

Hırvatistan - İspanya maç sonucu: 3-2

Uluslar Ligi A Grubu'nda Hırvatistan, Maksimir Stadı'nda konuk ettiği İspanya'yı 3-2 mağlup etti. Hırvatistan'a galibiyeti getiren golleri Kramaric ve Jedvaj (2) kaydetti. İspanya'nın gollerini ise Ceballos ve Sergio Ramos (P) kaydetti. Beşiktaşlı stoper Vida, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona ererken ikinci yarı tam 5 gol oldu. 54. dakikada Hırvatistan Kramaric ile 1-0 öne geçse de üstünlüğünü sadece 2 dakika koruyabildi. 56. dakikada sahneye çıkan Ceballos, İsco'nun asistinde topu filelere gönderdi ve skor 1-1'e geldi.

69. dakikada Jedvaj, Hırvatları 2-1 öne geçirmeyi başardı. Golün ardından İspanya, beraberlik golü için Hırvatların kalesini ablukaya aldı ve 78. dakikada Sergio Ramos'un penaltıdan attığı golle bir kez daha eşitliği yakaladı ve skor 2-2 oldu.

Karşılaşma tam bu skorla bitti denilirken Almanya'nın Leverkusen takımında forma giyen Jedvaj, 90+3. dakikada yeniden sahne aldı. Takımının ikinci golünü kaydeden Jedvaj, skoru belirleyen golü kaydetti ve kendisinin ikinci golünü atarak takımına altın değerinde bir üç puan kazandırdı.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından İspanya, 6 puanda kaldı. Hırvatistan ise son dakika galibiyetiyle puanını 4'e yükseltti.

YORUM YAZ