MENÜ

Hırsızlık olayında yeni gelişme

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyesi oyuncuları, deplasmanda oynadıkları Üsküdar Belediyesi maçı sırasında soyunma odalarında yaşanan hırsızlık nedeniyle ihmal iddiasıyla yetkililerden şikâyetçi olmaya karar verdi.

Hırsızlık olayında yeni gelişme

Antalya’da iki hafta sonra oynanacak Maltepe Belediyesi Gençlik Spor Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Muratpaşa Belediyesi’nde, geçen hafta sonu Yakacık İTO Spor Salonu’nda oynanan Üsküdar Belediyesi maçı sırasında soyunma odasında yaşanan hırsızlık nedeniyle morallerin bozuk olduğu görüldü. Oyunculardan Kateryna Chumak, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçtan sonra çok mutlu bir şekilde soyunma odasına geldiklerini ancak şoke olduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Çantasındaki parası ile pasaportunun olmadığını gördüklerini dile getiren Chumak, "Pasaportumun olmaması gerçekten çok büyük problem oldu. Çünkü dönüş uçağına binmek için pasaport gerekiyordu. O olmadığı zaman uçağa binemiyoruz. Bu benim için çok büyük bir problemdi. Bir an önce pasaportu bulmam lazım. Yoksa mart ayında Ukrayna Milli Takımına gidemem" dedi.

'Mahkemeye taşıyacağız'

Betül Yılmaz da olayın ardından tesis müdürünün kendileriyle beraber karakola geldiğini ifade ederek, müdürün bu tür olayların sıkça olduğunu, hatta daha önce güvenlik kameraları ve video kayıt cihazlarının da çalındığını söylediğini öne sürdü. Bu nedenle takım arkadaşlarıyla konuşarak tesis amiri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerini mahkemeye vermeyi düşündüklerini anlatan Yılmaz, "Maddi manevi büyük kayıplarımız var. Bu nedenle sorumluları mahkemeye vereceğiz. Amacımız bundan sonra böyle olaylar yaşanmasın, başkalarının canı yanmasın" diye konuştu. Yılmaz, bundan sonraki karşılaşmalarda cüzdanlarına fazla para koymayacaklarını dile getirerek, önlem olarak herkesin cüzdan ve telefonlarını bir çantaya koyup yedek bankına taşımayı düşündüklerini söyledi.

Haberin Devamı

'Salonda 3 güvenlik görevlisi vardı'

Diğdem Hoşgör ise telefonu, nüfus cüzdanı, ev ve araba anahtarı, altın kolyeleri, yüzüğü, ehliyeti ile 150 liraya yakın parasının çalındığını, yaşanan olay nedeniyle takımda moral bozukluğu olduğunu kaydetti. Moral bozukluğunun gelecek maçlara yansıyacağını düşünmediğinin altını çizen Hoşgör, "Salonda 3 güvenlik görevlisi vardı. Hırsız kapıyı kilitleyerek çıkıyor. Çaldığı kocaman çantayı da birlikte götürüyor. O salondan birinin böyle çıkıp gitmesi imkansız. Dışarıya açılan kapı da uzak. Bu yüzden anlam veremiyoruz" ifadesini kullandı.

YORUM YAZ