MENÜ

Hikmet Karaman: Rakibimizi tebrik ediyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş maçı sonrası basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Hikmet Karaman: Rakibimizi tebrik ediyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da maça iyi başladıklarını ilk 15 dakika oyunun dengeli gittiğini söyledi.

Karaman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yediğimiz Sosa'nın frikik golünden önce basit bir top kaybı yaptık. Sosa mükemmel vuruşla golü buldu. Deniz maçın kahramanı olabilirdi. Penaltıyı atsa kafa vuruşu gol olsa iş farklı gidebilirdi. Beşiktaş 2-0'ı buldu ama çok daha farklı yenik içeri gidebilirdik. İkinci yarı hem golü düşünürken gol yememeye çalıştık. Rakibe çok boş alan verdik. Daha erken 2-1'i bulsak daha iyi işler yapabilirdik. Fiziksel ve tempo anlamda hücum yaptık ama golü bulamadık. Tempoyu Beşiktaş iyi düşürdü. Rakibimizi tebrik ediyoruz."

Karaman, büyük takımlara karşı yakalanan pozisyonların gole çevrilmesi gerektiğini de vurgulayarak şunları söyledi:

"Yarım pozisyonda Sosa frikiği gol yaptı. Penaltıyı, kafa vuruşunu Deniz Kadah ile kaçırdık. Biz de üzüntülüyüz sporcumuz da üzüntülü. Deniz soyunma odasında ağlıyordu. Ondan daha çok üzülen yok. Bizim futbolcularımız hepsi. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bize hizmet edecek. Oynadığınız takım Beşiktaş. 2-0'dan geri dönmek kolay değil. Soyunma odasına 2-0 gidip dönmek sonra Beşiktaş'a karşı maçı çevirmek çok zor. Son dakikalarda oyun üstünlüğünü elde etmiştik. Sosa gibi bir oyuncumuz olsa bizim için çok daha farklı olabilirdi."

Haberin Devamı
YORUM YAZ