MENÜ

Hikmet Karaman: İki adım daha dikkatli olsak farklı olacak

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivasspor'a 3-2 kaybettikleri Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından konuştu. 2-2'den sonra temponun kendilerine geçtiğini ancak dikkatli olamadıklarını belirten Karaman, ''2-2'den sonra oyunun motivasyonunu yakalayan takım biziz. Fakat o kadar çok basit bir gol yedik ki taç atışında. İki adım daha dikkatli olsak farklı olacak. Sivasspor'u tebrik ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Hikmet Karaman: İki adım daha dikkatli olsak farklı olacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Fenerbahçe, çeyrek finalde Beşiktaş ve yarı finalde de Trabzonspor’u eleyerek finale gelen Kayserispor, Sivasspor engelini aşamadı. Büyük bir başarıya imza atan ve kupanın flaş takımı olan, finalde Sivasspor'a 3-2 kaybederek yıkılan Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Üzgün olduklarını vurgulayan Karaman, şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle oyunun son bölümünde 2-2'den sonra oyunun motivasyonunu yakalayan takım biziz. Fakat o kadar çok basit bir gol yedik ki taç atışında. İki adım daha dikkatli olsak farklı olacak. Bazen böyle önemli zamanlarda basit hatalar yapabiliyor futbolcular. 2-2'yi yakalamışsın, çok önemli. Motivasyon ve taraftar etkisi. Oyunun temposu bize geçmiş, dikkatli olsak başka yere gidecek. Penaltı ile elensen farklı, böyle gol yersen ve elenirsen farklı. İlk yarı 2-0 yapıp içeri girebilirdik. 1-1'den sonra net bir pozisyon daha kaçtı. Sivasspor'u tebrik ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz"

YORUM YAZ