MENÜ

Hikmet Karaman: Bu takım Avrupa'ya gidecek

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Orduspor ile önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Karaman, "Son derece dikkatli olmalıyız" dedi.

Hikmet Karaman: Bu takım Avrupa'ya gidecek

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirinin sorularını yanıtladı.

Orduspor karşısında gerekli sonuca ulaşmak isteyeceklerini ifade eden teknik adam, "Kasımpaşaspor mağlup oldu. Bize de, Akhisar Belediyespor ile berabere kalmamıza rağmen avantaj sağladı. Beraberliğin ne kadar değerli olduğunu ortaya koydu. Haftasonu Orduspor ile önemli bir maçımız var. Rakibimiz belki de ligdeki matematiksel durumuna bakılınca kendi içinde mutlaka bir çok tartışmaları yaşıyorlardır. Biz son derece dikkatli olmalıyız. İşi diğer takımların alacağı sonuca bırakmamalıyız. Direksiyonun başına kendimiz geçmemiz gerekiyor. Orduspor karşılaşması böyle bir maç. Bizden önce de cuma günü Kasımpaşaspor maç oynayacak. O karşılaşmanın sonucu da önemli. İşimizin bilincindeyiz. Deplasmana gidiyoruz. Beşiktaş maçında çok iyi mücadele ettiler. Biz de gerekli sonuca ulaşmak için gideceğiz. Başka takımların sonuçlarına bırakmadan halletmemiz gereken bir olayla karşı karşıyayız" şeklinde konuştu.

"BU TAKIM AVRUPA'YA GİDECEK"
Bursaspor'un bu yıl Avrupa Kupaları'na katılacağını sözlerine ekleyen Karaman, "Hedef Avrupa Kupaları'na katılmak. Önümüze şanslar çıkarsa bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz dedik. Birinci derecede Avrupa. Ama sadece Avrupa Kupaları'na katılmak değil orada da taraftarımıza gelecekte anacakları sonuçları elde edebilmek. Sadece katılmak da yeterli değil" diye konuştu.
Hikmet Karaman, yeni sezon planlamasıyla ilgili soruya yanıt vermezken, "Şu an tek düşüncemiz Orduspor maçı. Bunları daha sonra konuşacağız" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ