MENÜ

Hikmet Karaman: Ben bu takımı uçururum

Hikmet Karaman, Prandelli ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğu için pusuda bekliyor.

Hikmet Karaman: Ben bu takımı uçururum

Deneyimli hoca da ilk görüşmede “Ligde kaybedilen bir şey yok. Bu takımı uçururum. 4’üncü yıldız hedefine gideriz” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Galatasaray'da gündemin sıcak maddesi teknik direktör değişikliği. Yönetim bir türlü bekleneni veremeyen Cesare Prandelli ile Anderlecht maçı sonrası sulh olarak yolları ayırmak için görüşme yapacak.

İtalyan hocanın yerine en önemli alternatif ise Hikmet Karaman. Ancak deneyimli hoca şu an sessizliğini koruyor. Görevde bir hoca olduğu sürece konuşma yapmayacağını söylüyor. Buna karşın Karaman, Sarı-Kırmızılılar ile yaptığı görüşmede planlarının bile hazır olduğunu gösterdi.

Karaman, ligde kaybedilmiş bir şey olmadığını belirterek “Puan farkı 14 olsa bir takımın hava deliği kapanmış demektir. Bir şey yapılamaz. Ama şu an kaybedilen bir şey yok. 4’üncü yıldız hedefine gideriz; bu takımı uçururum” dediği kaydedildi.

‘Tüm hedefler için bu kadro yeter’

Karaman'ın oyuncu yapısının tüm kulvarlarda hedefe gitmeyi sağlayacağını düşündüğü öğrenilirken, Ankaragücü'nden öğrencisi olan Umut'u da mutlaka 11'de görevlendireceği ve çift forvetli düzenle takımı oynatacağı öğrenildi. Umut'u sağ çizgiye yakın ve boşluklarda içeriye girebilecek bir pozisyonda oynatmayı planlayan Karaman, böylece Burak'ı da verimli hale getirmeyi planlıyor.

Önce toplantı


Karaman, ayrıca belli oyuncularla birebir görüşmeler yaparak maç içerisindeki pozisyon ve davranışsal hatalar konusunda toplantı yapacak. Deneyimli teknik adam, bu şekilde hem oyuncuların bireysel sağaltımlarını sağlamayı hem de takım ruhunu yeniden oluşturmayı hedefliyor.

Bugün

Haberin Devamı
YORUM YAZ