MENÜ

Hido'nun hedefi 1000!

NBA'de 15. senesini tamamlayan Hidayet Türkoğlu “1000'ler kulübü”ne girmek istediğini söyledi. Los Angeles Clippers forması giyen başarılı basketbolcu, “Tam olarak bilmiyorum ancak 1000'e ulaşmak için 3 veya 5 maç eksiğim kaldı” dedi.

Hido'nun hedefi 1000!

NBA takımlarından Los Angeles Clippers’ta forma giyen Hidayet Türkoğlu, 3 maç sonra lig tarihinin “normal sezonda 1000 maça çıkan” oyuncuları arasına gireceğini söyledi.

NBA’de 15 senesini tamamladığını ve kendini çok iyi hissettiğini ifade eden 36 yaşındaki Türkoğlu, “Ufak tefek sakatlıklar dışında beni sahalardan uzak tutacak bir sakatlığım olmadı. Gerçekleştirmek istediğim hedefler var. Bunları başardıktan sonra hedefim Türkiye’ye dönüp edindiğim tecrübeleri genç arkadaşlarla paylaşabilmek” diye konuştu. Türkiye Milli Takımı’nı, 2014’ün mart ayında bırakan Türkoğlu, NBA kariyerini başarıyla noktalamak istediğini vurgulayarak, “Tam olarak bilmiyorum ancak 1000’e ulaşmak için 3 veya 5 maç eksiğim kaldı. Bunu başarırsam NBA tarihinde ilk 100 içinde olacağım. Bu benim için gerçekten önemli bir başarı olur. Hazır basketbolu noktalamaya yaklaşmışken böyle bir başarı elde etmek hem beni hem de ailemi çok gururlandırır”

‘Tek takım Fenerbahçe olur’

“Türkiye’ye ne zaman döneceğim henüz netleşmedi. Eğer Türkiye’ye dönmek istersem formasını giyeceğim tek takım Fenerbahçe olur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ