MENÜ

Hiddink de bombaladı

Hollandalı teknik adam Euro 2016'yı Fransa'nın kazanması sonrası, “Bir kez daha anlaşıldı ki, futbolu politik kararlar hala etkiliyor. Proje ya da sunumun hiçbir önemi yok” dedi.

Hiddink de bombaladı

A Milli Takımımız’ın teknik direktörü Guus Hiddink, Hollanda gazetesi De Telegraaf’taki köşe yazısında Türkiye’nin 2016’yı alamaması ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ülkemizin 1 oyla ev sahipliğini kaçırdığını belirten Hiddink, “Ben bu karardan bir şey anlamadım. Bir kez daha anlaşıldı ki, futbolu hala politik kararlar etkiliyor. Türkiye’nin dört dörtlük projesini kendi gözlerimle gördüm. Devlet garantisi ve yeni yapılan statlar beni büyülemişti. Şampiyonayı almak için daha ne yapmak gerekiyor? Bunu anlamış değilim” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘İnsanın içi acıyor’
Daha önce 2 Avrupa Şampiyonası ve 1 kez de 1998’de Dünya Kupası’nı düzenleyen Fransa’nın kazanmasını, “İnsanın içini acıtıyor” şeklinde yorumlayan tecrübeli çalıştırıcı, “Ev sahibi ülke, UEFA Başkanı’nın ülkesi. Bu durum da oldukça karmaşık. Projelerin ve sunumun hiçbir işe yaramadığı gerçeği de, ortaya çıktı” diye konuştu.

YORUM YAZ