MENÜ

Hiddink: Bizde şansları yüksek

Almanya maçı öncesi Bild'e röportaj veren Guus Hiddink, “Türk kökenli oyunculara baskı yapmıyoruz. Kalplerinin sesini dinlesinler ama, bizde oynama şansları daha yüksek” dedi

Hiddink: Bizde şansları yüksek

A Milli Takımımız’ın teknik direktörü Guus Hiddink, Almanya’nın Bild Gazetesi’ne konuştu. Almanya’da yetişen gençlerin Türkiye’yi tercih etmeleri konusunda Hiddink, “Bu özel bir yarış. Nuri Şahin ve Mehmet Ekici gibi gençler bizden yana karar verdi. Mesut Özil ise tercihini farklı kullandı. Ben burada oynayan isimlere milli takım seçimlerini yaparken aileleri ile birlikte karar vermeleri gerektiğini söylüyorum. Herhangi bir baskı yapmıyor ve sadece kalplerinin sesini dinlemelerini istiyorum. Ancak onların bizde süre anlamında oynama şansları daha yüksek” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Nuri Şahin kalsaydı...’

Mesut’la ilgili olarak, “Elbette Türkiye adına oynamasını isterdim” diyen Hollandalı çalıştırıcı, Nuri için de, “Real Madrid’e gitmesi gurur verici ama B.Dortmund’da kalsaydı, daha fazla kilit rol alırdı” dedi. Almanya maçı için ise Hiddink, “Zor geçecek. Hedefimiz 2.’liği korumak” yorumunda bulundu.

YORUM YAZ