MENÜ

Hidayet Türkoğlu: 2. Ligde yabancı sayısını kaldırmak istiyoruz

Türkiye Basketbol Federasyonu seçimlerine tek aday olarak girmeye hazırlanan Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Hidayet Türkoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hidayet Türkoğlu: 2. Ligde yabancı sayısını kaldırmak istiyoruz

Türkiye Basketbol Federasyonu seçimlerine tek aday olarak girmeye hazırlanan Hidayet Türkoğlu, NtvSpor'da katıldığı programda şu açıklamalarda bulundu:

"Çok güzel bir ekip kuruyoruz"

"Basketbolu bıraktıktan sonra yöneticilik yapmak, spora katkı vermek hep dileğimdi. Harun Başkana çok teşekkür etmem gerekiyor. Beni CEO olarak göreve getirdi ve yöneticilik kariyerim başlamış oldu. Spor danışmanı olarak beni göreve getiren Sayın Cumhurbaşkanımıza da minnettarım. Her zaman bir takımın içinde almaktan mutluluk duydum ve şimdi de bir takımız, çok güzel bir ekip kuruyoruz. Basketbola katkı vermek için çok çalışacağız ve umarım hep birlikte çok güzel dört yıl geçiririz. Harun Başkan yönetimsel olarak benden daha tecrübeli ve onun tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. İkimizin de amacı basketbola hizmet etmek ve benden desteğini hiç esirgemedi."

"Tutamayacağız sözleri hiçbir zaman vermeyeceğiz"

"Çok güzel dönüşler alıyoruz. Basketbol camiasında çok insanın üzerimde emeği var. İnanıyorum desteklerini benden esirgemeyecekler. Tutamayacağız sözleri hiçbir zaman vermeyeceğiz. Basketbol için güzel fikirleri olan herkese kapımız açık. Yeni bir sayfa açıyoruz. Genç ve başarılı insanlarla dolu bir ekibimiz var. Amacımız basketbolu daha iyi yerlere getirmek. Hep birlikte bunun için çalışacağız. Basketbol ülkemizde daha iyi yerlerde olmalı. Türk oyuncularımız daha ön planda olmalı. Daha iyi organizasyonlar yapmalıyız."

"2. Ligde yabancı sayısını kaldırmak istiyoruz"

"Çalışmamız gereken bunlar gibi pek çok gibi konu var. 2. Ligde yabancı sayısını kaldırmak istiyoruz. Böylece genç oyuncular daha fazla sorumluluk alabilecekler. Bu şekilde Milli Takımımız için önemli adımlar atmış olacağız ve ligimizde Türk oyuncuların önemini arttırmış olacağız. Genç oyuncularımızı bir havuzda toplayıp, ilerisi için yetiştirmeye çalışacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ