MENÜ

'Hiçbir yere gitmiyorum'

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma, hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında FANATİK'e konuştu: Hiçbir yere gitmiyorum. Sözleşmem bitene kadar buradayım.

'Hiçbir yere gitmiyorum'

Fenerbahçe galibiyeti sonrası, Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma da FANATİK’e Beşiktaş’taki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldız oyuncu, sezon sonu takımdan ayrılacağı, Rusya ya da Ortadoğu ülkelerine gideceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Q7, “Burada olmaktan mutluyum. Her kulüpte olduğu gibi burada da sıkıntılarımız oldu. Ancak bunlar, takımdan ayrılman için neden değil. Bireysel anlamda ise kimseyle sorun yaşamadım. Beşiktaş ile sözleşmem sürüyor. Elbette istediğimiz yerde değiliz. Bunda benim ve hereksin payı var. Ancak bu durumdan takımı kurtaracak olan da bizleriz” ifadesini kullandı.

‘Mutsuz olsam açıklarım’
Q7, konuşmasını şöyle noktaladı: “Şunu herkes bilsin, bir yere gitmiyorum, sözleşmem bitene kadar buradayım. Hatta sonrasında da bu formayı giyeceğim. Eğer mutsuz olursam, bunu çıkıp açıklarım. Taraftarımızın bana verdiği destek, sevgi ve güvene aynı oranda karşılık veremedim Ama bunu da yapacağım.”

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ