MENÜ

Herkesin bir derdi var!

Yönetim transferi yaptı, topu teknik heyete attı. Güneş'in, en az Devler Ligi'ndeki puansal başarı kadar önemsediği başka şeyler de var, bir de kendisini bekleyen 3 kulvarda 3 takım projesi!

Herkesin bir derdi var!

Şenol Güneş son günlerde düşünen adam durumunda... Çünkü Bordo-Mavililer’i her anlamda çok zorlu ve yorucu bir periyot bekliyor. Geçtiğimiz sezon bittikten sonra gündeme damgasını vuran söylentiler ve ardından yaşananlardan bunalıp, bir dönem, “Keşke kariyerim bitmiş olsaydı da bu günleri içinde olarak görmeseydim” ifadelerini bile kullanan deneyimli hoca, artık hem kendisini hem de ekibini 2011-2012’ye motive etmenin yollarını arıyor. Beklentilerin en üst düzey olması da başka bir sıkıntı. Zira yönetim, yapılan transferleri ve rahat ekonomik tabloyu işaret edip adeta, “Top bizden çıktı. Artık rahat rahat iyi işler izlemek istiyoruz” mesajları veriyor. Ancak Güneş’in özellikle Şampiyonlar Ligi’nde puansal başarıdan ve kazanılan paradan daha farklı olgularla ilgilendiği de aşikar.

Haberin Devamı

Bugün toplantısı var

Bugünkü basın toplantısında bu konuları ayrıntılı anlatması beklenen Trabzonspor’un teknik patronu, yakın çevresine, “Gözler Türkiye’nin ve bizim üzerimizde. Saha içinde, dışında neler yapacağız, ne tür mesajlar vereceğiz, çok önemli. Bu işler sadece para ve puan işleri değil” ifadelerini kullandığı edinilen bilgiler arasında. Güneş’in bir başka sıkıntısı da kadro yapısındaki oyuncu alternatiflerinin çokluğu. Neredeyse 3 ayrı takım kurabilecek durumda olan Şenol Güneş’in herkesi hazır tutabilmek için Süper Lig, Devler Ligi ve Türkiye Kupası’na göre ayrı yapılanmalar üzerinde çalıştığı öğrenildi.

YORUM YAZ