MENÜ

"Herkesin bir alternatifi var"

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Gençlerbirliği karşısında takımının oynadığı oyundan memnun olmadığını belirterek, "Herkesin bir alternatifi var. Forma giymek kolay değil. Herkes üzerine düşen görevi yapsın. Herkes elinden geleni yapacak ve takımı layık olduğu yere taşıyacak" dedi.

"Herkesin bir alternatifi var"

Kardemir Karabükspor, Çarşamba günü kendi evinde karşılaşacağı Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Yücel İldiz, zorlu Galatasaray maçı öncesi oyuncularına bol bol taktik antrenmanı yaptırdı. Karabük'te oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu. Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunun tadilatta olması nedeniyle Galatasaray taraftarlarına 200 kişilik yer ayrıldı. Kardemir Karabükspor-Galatasaray maçının biletleri de kapalı tribün 80 TL, maraton tribün 30 TL olarak belirlendi.

Gençlerbirliği karşılaşmasında alınan yenilgi sonrası oyuncuları uyaran Başkan Nevzat Şahin, oyundan memnun olmadığı ifade ederek, "Gönül isterdi ki bu maçtan yenilmeden şehrimize dönelim. Ama böyle nasip oldu. Karabükspor bu değil. Daha iyi olacak. Herkesin bir alternatifi var. Forma giymek kolay değil. O yüzden herkes elinden geleni yapacak ve takımı layık olduğu yere taşıyacaktır"dedi. Galatasaray karşısında takımımızdan daha iyi bir oyun bekliyorum. Galatasaray maçı bizim için önemli bir maç. Daha iyi konsantre olup daha iyi sonuç almaya çalışacağız. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız elinden geleni yapacaktır. Bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Gününde olan, iyi konsantre olan maçı kazanıyor. İnşallah iyi bir sonuçla moralimiz biraz daha yükselir" diye konuştu.

Şahin, kale arkasındaki tribünlerin tadilat nedeniyle maça yetiştirilemediğini açıklayarak, şunları söyledi:

"Bu maçta dört bin 200 seyircinin maçı izleyebilecek olmasının sıkıntısı bizden kaynaklanmıyor. Suçlu aramıyoruz. Herkes elinden geleni yapıyor. Kulüp olarak yaptırım gücümüz yok. Ricacı olmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. Sonuçta burayı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yapıyor. İsterdik ki bu kale arkası tribünleri Galatasaray maçına yetişsin, ama yetişmedi. Ödenek sıkıntısının olmadığı söyleniyor. 24 saat çalışma imkanı var, müteahhit firmanın işçi sayısını arttırarak bu işe biraz daha hız vermesi gerekir. Tribünleri bir an önce teslim etsinler ki bizde rahat hareket edelim"

Teknik Direktör Yücel İldiz ise Gençlerbirliği karşısında alınan yenilginin takıma yakışmadığını belirterek, "Devre bitmeden oyuna müdahale etmek zorunda kaldık. Maçın ikinci yarısında istediğimiz oyunu oynadık ama sonunu getiremedik. Bu tip maçlar da daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Çarşamba günü Galatasaray ile sonrasında Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağız. Bir maç bittikten sonra o maçtan alacağımız olumlu veya olumsuz eleştirileri kendi içimizde olumlu yönlerimizi daha iyi geliştirmek, olumsuz yönlerimizi ise kapatabilmek adına çalışmalar yaparak diğer müsabakaya hazır olmamız gerekiyor. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Son derece önemli bir müsabaka. Sahamızda rakip kim olursa olsun biz kazanma adına her zaman olduğu gibi her şeyi yaparız. Galatasaray bu sezon lige son derece iddialı giren bir ekip. Zorlu bir maç olacak. Seyircimizin desteğiyle güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum"şeklinde konuştu.

İldiz, takımda sadece Sinan Kaloğlu'nun sakatlığının devam ettiğini de hatırlatarak milli maç arasından sonra takıma katılacağını açıkladı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ