MENÜ

Herkes terse yattı

Maça ilginin 10 bin dolayında olması bekleniyordu, buna göre bilet basılmış, federasyon da stat düzenlemesini bu doğrultuda yaptırmıştı. Ancak her geçen dakika kalabalık arttı, biletler basıldı, kapılar açıldı.

Herkes terse yattı

Fenerbahçeli kadın taraftarların ‘tarihi karşılaşmaya’ gösterdiği büyük ilgi, beklentileri de aştı... Normal şartlarda kadın ve 12 yaş altı çocukların herhangi bir ücret de vermeden gireceği Manisaspor mücadelesine yaklaşık 10 bin taraftarlık bir talep bekleniyordu. Yönetim de, stat yetkilileri de tüm hazırlıklarını bu doğrultuda yapmıştı. Ancak kadın taraftarlar beklentilerin çok üzerine çıktı. Her geçen saat karşılaşmaya girmek için oluşan bilet kuyruğu arttı. Bunun üzerine yönetim hemen direktifini verdi, yeni biletler basıldı ve oluşacak yoğunluk paralelinde bu işlemlerin devam etmesini istedi.

Haberin Devamı

Her tribüne hücum

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda da hazırlıklar gün içerisinde yeniden düzenlendi. İlk etapta sadece belli tribünlerin açılması talimatını veren Federasyon yetkilileri de, gelişmelerden haberdar edildi. Bunun üzerine daha önce açılmayacağı belirtilen kapılar da açıldı ve stadın tüm tribünlerine kadın ve çocuk taraftarlar akın etti.

Kadınlar tribünde, erkekler kaldırımda

Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle Orduspor karşılaşmasında tribünler bomboştu. Ancak Şükrü Saracoğlu Stadı dışında toplanan binlerce taraftar, oradan yaptıkları tezahüratlarla seslerini stadın içine kadar ulaştırmış ve takımlarına destek olmuştu. Dün yine dışarıdaydılar ve olanca güçleriyle bağırdılar ama sesleri hiç duyulmadı. Çünkü bu kez stat kadınlarla doluydu.

Haberin Devamı

Şanslı birkaç erkekten biri!

Şükrü Saracoğlu’nun tribünlerinde tarihi maçı izleyen şanslı erkeklerin sayısı çok azdı... Basın mensupları, güvenlik görevlileri gibi rutin takipçilerin yanı sıra kameralara bu kez bir başka isim daha takıldı. Binlerce kadın taraftarın arasında dikkati çeken ismin kim olduğu merak konusu olurken, sorular kısa sürede yanıt buldu. O kişi, Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman’ın yardımcılarından olan ve özel izni bulunan Dolu Arslan’dan başkası değildi.

Merçil’den özür gibi açıklama

Fenerbahçe’nin yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, karşılaşma öncesinde yaşanan bilet ve kapı problemlerine açıklık getirdi. Günü ‘tarihi’ olarak nitelendiren Merçil, “Uygulamanın detayları öğle saatlerinde belli oldu. Bize daha önce, sadece kimliklerle girilebileceği söylenmişti. Ancak daha sonra biletsiz girilemeyeceği söylendi. O nedenle sabahtan itibaren biletler basılmaya başlandı. Biletlerin dağıtımı geç saatlere kadar oldu. Gelen herkesi de stada almaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ