MENÜ

‘Her zaman göreve hazırım'

Geçen sezonun devre arasında Hannover 96’dan kiralık olarak alınan ve Beşiktaş’ın yaşadığı Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahiplerinden biri olan Marcelo Guedes, bu sezonun ise vazgeçilmezleri arasında yer alıyor

‘Her zaman  göreve hazırım'

Teknik direktör Şenol Güneş’in, rotasyon yaptığı bir dönemde her maçta (14 resmi maç) ilk 11’de yer verdiği Marcelo, Trabzonspor karşısında da savunmanın belkemiği olacak. Cezalı Tosiç’in yokluğunda partneri vatandaşı Rhodolfo olacak Brezilyalı oyuncu, bu performansının çok çalışmanın eseri olduğunu söyledi.

Yoğun maç temposunda her karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Marcelo, “Geçen sezon bazı sakatlık sıkıntılarım olmuştu. Ancak bu sezon hiçbir sıkıntım yok. Kendimi çok iyi hissediyorum. Takımım için her zaman elimden geleni ve verilen görevi yapmaya hazırım” yorumunu yaptı.

‘3 puana biz yakınız’

“Elbette sık sık maç oynamak kolay değil” diyen 29 yaşındaki stoper, “Ancak hem ekstra idmanlarla hem de vücuduma çok iyi bakarak, kendimi sürekli hazır durumda tutuyorum” ifadelerini kullandı. Bu sezona iyi başladıklarını ifade eden Marcelo, “Napoli gerçekten Avrupa’nın en iyi takımlarından biriydi. Son anda beraberliği onlara verdik. Şimdi ise Trabzonspor’la zor bir maça çıkacağız. Ancak taraftarımızın desteğiyle 3 puana yakın olan taraf olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ