MENÜ

"Hepsi Pele de, Valbunea mı kazma!"

Göztepe-Fenerbahçe maçı 1-0 Göztepe'nin üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın sonucunda Göztepe 3 hafta sonunda ilk galibiyetini aldı. Fenerbahçe ise bu sonuçla üs üste ikinci mağlubiyetini yaşadı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Göztepe-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Göztepe'nin Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun oyun taktiği hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son 15-20 dakikalarında Mehmet Topal'ın oyundan düştüğünü ifade eden Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin savunma hattı hakkında Cocu'yu eleştirdi. Rıdvan Dilmen o bölgede oynayan Isla, Neustadter, Skrtel ve Hasan Ali hakkında "Bu dörtlü 11 hafta iş yapmamış" dedi.

Teknik Direktör Cocu'nun Valbuena'yı oynatmamasını eleştiren Rıdvan Dilmen, "Valbuena kolay bir oyuncu değildir. Şu da söyleniyor "Aykut hoca oynatmamak da haklıymış" geçen sene oturmuş kadro vardı. Bu yıl dağınık bir kadro var. Sanki ilk 11'de olan oyuncuların hepsi Pele, Valbuena mı kazma?" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ