MENÜ

'Hepsi bir yana Carlos Eduardo bir yana'

Son dakika transfer gelişmelerinin değerlendirildiği Fanatik Transfer programında gazetemiz editörü Burak Sarıaslan ' Şu ana kadar Galatasaray’ın yaptığı, açıkladığı, KAP’a bildirdiği transferlerin hepsini geri göndereceğiz bir tek Carlos Eduardo’yu alacağız kabul ediyor musunuz? Derlerse taraftarların ediyoruz demesi gerekir, öyle bir oyuncu' ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Editörü Burak Sarıaslan 'Carlos Eduardo çok konuşulmadı ama ben bir şey söyleyeceğim Galatasaray taraftarlarına. Tanımayan varsa Carlos Eduardo’yu, şu ana kadar Galatasaray’ın yaptığı, açıkladığı, KAP’a bildirdiği transferlerin hepsini geri göndereceğiz bir tek Carlos Eduardo’yu alacağız kabul ediyor musunuz? Derlerse taraftarların ediyoruz demesi gerekir, öyle bir oyuncu.

Haberin Devamı

Bu oyuncuyu bilmeyenler için gözünüzde canlandırmanız için, şöyle bir benzetme yapayım; Geçen sezon Fenerbahçe’de izlediğimiz Giuliano ile Galatasaray’da geçen sezon izlediğimiz Belhanda’yı bir karıştırın, o oluyor işte. İzlemesi çok keyifli bir oyuncu. Topla inanılmaz oynayan bir oyuncu.

Geçtiğimiz sezonda zaten Bafétimbi Gomis’i çok besledi paslarıyla aynı takımda oynuyorlardı, çok çok kaliteli bir isim, yani Süper Lig’de benim görmek istediğim oyunculardan bir tanesi. Banegayla beraber eğer bu transfer gerçekleşirse Galatasaray’da inanılmaz bir orta saha gücü olacaktır.

YORUM YAZ