MENÜ

'Hepinizi seviyorum'

Manisaspor'a attığı gol sonrası kalp işareti yapan Issiar Dia, bu sevinç gösterisinin anlamını açıkladı: Yaptığım hareketle taraftarımızı ne kadar çok sevdiğimi göstermeye çalıştım.

'Hepinizi seviyorum'

Geçtiğimiz sezon Fransa’nın Nancy takımından transfer edilen Issiar Dia’nın, Sarı-Lacivertli renklere ve taraftarlara olan sevgisi her geçen gün katlanarak büyüyor. Manisaspor karşılaşmasının 41. dakikasında takımını
1-0 öne geçiren Senegalli futbolcu, sevinç gösterisi sırasında yaptığı harekete de açıklık getirdi. İki elinin parmaklarını birleştirerek kalp işareti oluşturan Dia, bu şekilde taraftara seslendiğini belirtirken, “Onlara, ‘Hepinizi çok seviyorum. Bana ve takıma verdiğiniz destek için sizlere minnettarım’ mesajını vermek istedim” diye konuştu. Zorlu süreçte, Fenerbahçe taraftarının, takımla dünyada eşine rastlanması zor bir dayanışma örneği sergilediğini belirten Dia konuşmasını şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

Beraberlik için özür

“Manisaspor maçına çıktığımda gözlerime inanamadım. Çok güzel bir olay yaşadım. Hayatımın sonuna kadar da bir daha böyle bir şeyin gerçekleşeceğini düşünemiyorum. Bu taraftara bana bir ilki daha yaşattıkları için ayrıca teşekkür ederim. Keşke galip gelebilseydik. Berabere kaldığımız için onlardan ayrıca özür diliyorum. Ancak bu tempoda maç kaybetmemiz normal. Bizi desteklemeye devam etsinler. Bu kaybımızı kesinlikle telafi edeceğiz.”

YORUM YAZ