MENÜ

Henry Onyekuru: Fatih Terim'in verdiği destek ve güven fark yaratıyor

Gaziantep FK maçında attığı 2 golle Galatasaray'a galibiyeti getiren Henry Onyekuru, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Yeniden Galatasaray'da olduğu için çok mutlu olduğunu vurgulayan yıldız oyuncu, fiziksel olarak henüz yüzde 100 olmadığını belirtti. Fatih Terim'in kendisine çok destek olduğunun altını çizen Nijeryalı oyuncu, ''Bana verdiği destek, güven büyük fark yaratıyor. Bu destekle daha iyi performans sergiliyorum. Her geçen gün daha iyi olacağım." dedi.

Henry Onyekuru: Fatih Terim'in verdiği destek ve güven fark yaratıyor

Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK'ye konuk olan Galatasaray Henry Onyekuru yıldızlaştığı maçtan 2-1 galip ayrıldı. Takımına galibiyeti getiren golleri atan Onyekuru, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Galatasaray'a döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Onyekuru, zamanla daha iyi olacağını vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Yeniden takım arkadaşlarım ve hocamla beraber olmam beni inanılmaz mutlu ediyor'

“Her zaman Allah’a çok şükrediyorum Galatasaray formasını bana tekrardan giydirdiği için. Galatasaray gibi büyük bir camiada oynamak, formasını giymek inanılmaz büyük bir onur. Biliyorsunuz taraftarlarla da aramızda çok güzel bir bağ var. Geri dönmem için bana verdikleri destek ve onlarla tekrar beraber olmam, takım arkadaşlarım ve hocamla beraber olmam beni inanılmaz mutlu ediyor.”

'Bu faktörün adı Fatih Terim'

“Dürüst olmak gerekirse yüzde 100 fiziksel olarak hazır değilim. Ancak bunun yanında çok önemli bir faktör var. Bu faktörün adı Fatih Terim. Bana verdiği güven ve destek ister istemez daha iyi hissettiriyor beni. Aynı şekilde saha içinde takım arkadaşlarımın verdiği destek, yardımcı hocalarımızın verdiği destekle beraber iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Her geçen gün daha da iyiye gidecektir.”

Haberin Devamı

'Golle döndüğüm için çok mutluyum'

“Gol attığım anda evime döndüğümü hissettim. Taraftarlar gelmem için çok destekte bulundular. Tekrardan onları sevindirebildiğim için, tekrardan evime döndüğüm için, evime golle döndüğüm için çok mutlu hissediyorum kendimi.”

YORUM YAZ