MENÜ

Hem 'Zeki' hem 'Çelik'

İstanbulspor'dan Fransız ekibi Lille'e transfer olan Mehmet Zeki Çelik, Ligue 1’defırtınalar estirmeye devam ediyor. 21 yaşındaki milli futbolcumuz, L’Equipe gazetesi tarafından bu sezon ikinci kez haftanın en iyi 11’ine seçildi.

Hem 'Zeki' hem 'Çelik'

Sezon başında TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor’dan 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız ekibi Lille’e transfer olan Mehmet Zeki Çelik, Ligue 1’de (Fransa Ligi) gösterdiği performansla ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Henüz 21 yaşında olan genç sağ bek, 5. haftasını geride bıraktığımız Fransa’da 2. kez haftanın en iyi karmasına seçilmeyi başardı. Ülkenin saygın spor gazetelerinin başında gelen L’Equipe karmasında Mehmet, sağ bek olarak yer aldı.

Haberin Devamı

Futboluyla büyülüyor

Geride bıraktığımız haftada Amiens’i deplasmanda 3-2 mağlup eden Lille’de 90 dakika sahada kalan ve başarılı bir performans ortaya koyan lejyonerimize, daha önce de 3. haftada aynı gazete tarafından karmada yer verilmişti. Futboluyla kısa sürede Lille taraftarlarını da büyülemeyi başaran Mehmet, A Milli Takımımız’ın kadrosunun da değişmez isimleri arasına adını yazdırmayı başardı.

YORUM YAZ