MENÜ

Helal size gençler!

Giresunspor maçında taraftarı en çok sevindiren olaylardan biri de genç oyuncular Uygar Mert Zeybek ve Ramazan Civelek'in performansları oldu.

Helal size gençler!

Fenerbahçe, ligin ikinci yarısı öncesi son provasını dün akşam Giresunspor ile oynadığı kupa maçında yaptı. Sarı-Lacivertliler, sergilediği müthiş futbol ve aldığı farklı galibiyetle göz doldurdu. Taraftarları belki de en çok sevindiren şey ise, altyapıdan yetişen genç oyuncular Uygar Mert Zeybek ve Ramazan Civelek’in performansı ve attıkları şık goller oldu. Uygar, santrforlarla ders olacak güzellikle bir kafa vuruşuyla ağları sarstı. Ramazan ise Messivari bir golle kalitesini konuşturdu. Fenerbahçe’nin gençlerine Caner Erkin, Van Persie (2) ve Fernandao’nun golleri de eşlik etti. Sahadan 6-1’lik galibiyetle ayrılan Sarı-Lacivertliler, bu sezonki en farklı galibiyetine imza attı.

Pereira’nın işi zor!


Sarı-Lacivertliler’de dün neredeyse herkes kusursuz oynadı. Güzel futbol ve 6-1’lik skor kadar, tüm futbolcuların hırslı ve sezonun ikinci yarısına hazır olması da Pereira’nın yüzünü güldürdü. Fenerbahçe’deki forma rekabeti ve oyuncuların yüksek formu, “Eskişehir maçında ilk 11’de kim oynayacak?” oynayacak sorusunu akıllara getirdi. Pereira’yı pazartesi akşamı zorlu bir tercih bekliyor...

Haberin Devamı
YORUM YAZ