MENÜ

Hekimoğlu'ndan Usta'ya mektup!

Celil Hekimoğlu, 1 aylık görev süresi dolmak üzere olan Başkan Muharrem Usta'ya seslendi.

Hekimoğlu'ndan Usta'ya mektup!

Kongrede seçimi sadece 13 oy farkla kaybeden Celil Hekimoğlu, 1 aylık görev süresi dolmak üzere olan Başkan Muharrem Usta’ya seslendi.

Trabzonspor’un yeni kaoslar yaşamaması için seçim sonuçlarına itiraz etmediğini hatırlatarak sözlerine başlayan Hekimoğlu, “Belki o zaman biz 10 oyla öne geçecektik ama o süreçte kaos olacaktı ve büyük ihtimalle kulüp, Divan Kurulu’na kalacaktı. Önemli olanın bizim değil Trabzonspor’un kazanması olduğunu düşündüğümüz için itiraz etmedik” ifadelerini kullandı.

‘Lucescu ile olmaz’

Mbia krizinin beklenen bir tablo olduğunu da sözlerine ekleyen Hekimoğlu, şöyle devam etti: “Böyle faturalar daha gelecek. Bunları Muharrem bey de biliyordu... Başkan seçim kazanmak için söylemiş olabilir ama Lucescu sözünün revize edilmesini beklerim. 50. yılda Lucescu ile şampiyonluk Trabzonspor’a uymaz. Biz hep doğruları söyledik ve kimsenin beklemediği bir oy aldık. Bundan sonra da doğru bildiklerimizi söyleyeceğiz. Delegeler, aklıselim üyeler geleceğe oy vermiştir. Geçtiğimiz günlerde resmi siteden verilen mesajlar, gerçeklerle yüzleşme meselesi çok doğruydu. İşte bu tip bir politikanın peşinden gidilmeli.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ