MENÜ

"Hedefim Milli Takım!"

Denizli'ye Galatasaray maçı için gelen kaleci Ufuk, taraftarlarla buluştu.

"Hedefim Milli Takım!"

Çamlık Forum Alışveriş Merkezi'ndeki Galatasaray Store'da taraftarlarla buluşan genç file bekçisi, hedefinin önce Galatasaray'ın sonra A Milli Takımın kalesini devralmak olduğunu söyledi.

Çamlık Forum Alışveriş Merkezi'ndeki Galatasaray Store'da taraftarların sevgi gösterileriyle karşılanan Sarı-Kırmızılı takımın genç kalecisi Ufuk, basının sorularını da yanıtladı. Bedensel engelli Arda Isık'la bir süre sohbet eden genç kaleci, engelli hayranına şampiyonluk sözü verdi. Ufuk'a çok iyi bir kaleci olduğunu söyleyen zihinsel engelli genç, "Kaleni iyi koru. Seni tanıyorum, sen iyi bir kalecisin. Şampiyonluk için senden söz istiyorum" dedi. Ufuk, engelli hayranına şampiyonluk sözü verdi. En küçük Galatasaraylı 4 aylık Ali Kaan Alkan'ı ve 1.5 yaşındaki Yaşar Yiğit Bilir'i de kucağına alarak seven genç kaleci Ufuk, hedefinin önce Galatasaray ardından milli takım kalesini korumak olduğunu söyleyerek, "Hedefimde tabi ki milli takım kalesini korumak var. İlk olarak Galatasaray kalesini sonra da milli takım kalesini devralmak istiyorum. Bu apayrı bir şey zaten. Daha önce hem genç milli, hem ümit milli olmuştum. Son zamanda A Milli Takım'da kamplara dahil oldum. Fatih Hocam beni layık gördü. Bundan sonraki hayatımda da milli takıma uzun seneler hizmet etmek istiyorum" dedi.

Nonda'nın gönderilmesinin teknik heyetin ve yönetimin kararı olduğunu belirten Ufuk, "Sonuçta Nonda yönetimin ve teknik heyetin kararıyla gönderildi. Fransızca da biliyorum. Bu yüzden Nonda'yla aram iyiydi. Üzgünüm ama sonuçta bunun kararını zaten yönetimimiz ve teknik heyet veriyor. Nonda'ya bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum" dedi. Ufuk, Arda'ya doğum gününde özel bir sürpriz yapmadıklarını ancak çok sayıda yaş günü pastası kestiklerini belirtti.

Galatasaray'ın yeni transferlerini de değerlendiren Ufuk, "Daha önce de söylemiştim. Kaliteli oyuncular geldiği zaman biz bundan mutluluk duyuyoruz. Futbol bir takım oyunu ve iyi transferler olduğu zaman bu takımımıza da yansıyor. Ben de bundan dolayı mutluyum. Umarım üç kulvarda da başarıdan başarıya koşacağız bu sene" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ