MENÜ

Hedefi Galatasaray

Kayserispor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Furkan Özçal, sarı-kırmızılı ekibe dönmek ve başarılı olmak için kendisini çok fazla geliştirmesi gerektiğini söyledi.

Hedefi Galatasaray

Furkan Özçal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ben Kayserispor'da yetiştim ve büyüdüm. Kendimi çok geliştirmem lazım. Galatasaray'da birçok yetenekli futbolcu var. Onların arasında oynayabilmek için gerçekten çok iyi olmam lazım" dedi.

Hedefleri arasında Avrupa'da top koşturmak ve A Milli Takım forması giymek de olduğunu aktaran Furkan, "Tabii ki Galatasaray'da oynamayı çok isterim. Böyle büyük bir takımda oynamayı kim istemez ki? Orada dünya yıldızları var" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın ligin ilk yarısında ortaya koyduğu performansa değinen Furkan, "Futbolda bazen her şey istediğiniz gibi gitmeyebiliyor ama yarın ne olacağı da belli olmaz. Aradaki puan farkını kapatabilirler de. İnşallah hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

"İlk yarının son bölümünde toparlandık"

Kayserispor formasıyla ilk yarıda 16 maça çıkan Furkan, sezona iyi bir başlangıç yapamamalarına karşın daha sonra iyi sonuçlar almaya başladıklarını dile getirdi.

"Ligin başında çok puan kaybı yaşadık. Hatta üst üste 5 maç kaybettik. Bu durum bizi çok etkilemişti ama ilk yarının son bölümlerinde toparladık" diyen Furkan, "Bu performans tabii ki yeterli değil. Daha üst sıralara tırmanmamız lazım. Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Daha ciddi mücadeleler vermemiz lazım. İnşallah rahat bir konumda ligi bitiririz" şeklide konuştu.

Sezon başında kampa gidemediklerini, çok sayıda yeni oyuncunun kadroya dahil olduğunu ve birbirlerine alışmalarının zaman aldığını aktaran Furkan, "Son maçlarda ise iyi bir toparlanma yaşadık. İnşallah ikinci yarıda da bunu devam ettiririz. Lige yeni çıktığımız için hedefimiz ilk 10 takım arasında ligi tamamlamak. Gelecek sezonlarda ise Avrupa hedefi olacaktır. Bazen her şey istediğimiz gibi olmayabiliyor. Biz ilk 10 hedefi için mücadele veriyoruz ve inşallah bunu başarırız" şeklinde ifadelerle sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ