MENÜ

Hedefi devamlı oynamak

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Muhammed Demirci, siyah-beyazlı takımda devamlı oynayarak, kazanılan başarılarda pay sahibi olmak istediğini söyledi.

Hedefi devamlı oynamak

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Muhammed Demirci, siyah-beyazlı takımda devamlı oynayarak, kazanılan başarılarda pay sahibi olmak istediğini söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik çıkardığı resmi yayın organı Yavru Kartal Dergisi’nin ağustos sayısında röportajı yer alan Muhammed Demirci, Beşiktaş’ta forma giymenin çok güzel olduğunu anlatarak, "Öncelikle Beşiktaş’ta devamlı oynayan bir oyuncu olmak ve kazanılan kupalarda katkı sahibi olmak istiyorum. Ardından da A Milli Takım formasını giymeyi hedefliyorum. Mümkün olursa her genç gibi benim de Avrupa’da oynama hayalim var" ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu, daha önce teklif aldığı İspanya’nın Barcelona takımına gitmediği için pişmanlık duymadığını dile getirerek, "Hayırlısı buymuş. Belki bu şekilde daha güzel şeyler olacak. Ama orada oynamayı da isterdim tabii ki" değerlendirmesinde bulundu.

Takım arkadaşı Manuel Fernandes’i Spor Toto Süper Lig’de oynayan en iyi futbolcu olarak gösteren Muhammed Demirci, en beğendiği Türk futbolcunun Arda Turan, yabancının ise Lionel Messi olduğunu ifade etti.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ