MENÜ

Hedef yine şampiyonluk

Yeni sezonda giyeceği kramponu ve Süper Lig'de kullanılacak futbol topunu tanıtan Emre Belözoğlu iddialı konuştu: Bu yıl daha zor bir sezon bizi bekliyor. Ancak biz yine şampiyonluğa oynayacağız.

Hedef yine şampiyonluk

Emre Belözoğlu, Nike’ın İstinye Park’taki mağazasında, yeni kramponu Nike Tiempo Legend IV Elite ve Süper Lig’de kullanılacak yeni futbol topu Nike T90 Seitiro’yu tanıttı. Tanıtımın ardından organizasyonun sunumunu yapan görevlinin sorularını yanıtlayan Emre, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu başlayacak yeni sezonda beklentisinin şampiyonluk olduğunu kaydetti. Fenerbahçeli futbolcu, sezonun geçen yıllara göre daha zor geçeceğini düşündüğünü belirtirken, “Fenerbahçe’de son sezon yaşadığımız gibi şampiyonluk yaşamak ve üst seviyede futbol oynamak istiyorum. A Milli Takım için de, önce gruptan çıkıp sonra da Avrupa Şampiyonası’na katılmamıza desteğim olursa ne mutlu bana” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘5-6 sene daha oynarım’

Genç yeteneklerin yarının Emreleri olmayı hedef koyduğu belirtilerek, böylesine marka haline gelmiş bir futbolcu olarak ne düşündüğü sorulan Emre, “Benim için önemli olan dünde neler konuşulduğu değil. Bugünden itibaren ve yarın için neler konuşulacak, onları hesaplamaya çalışıyorum Halihazırda 5-6 sene daha futbol oynayacağımı düşünerek kendimi önümüzdeki sürece hazırlamaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

'Kaleciler dikkat edin'

Emre, Süper Lig’in yeni topu Nike T90 Seitiro’nun ‘kalecilerin belalısı’ olacağını söyledi. Tecrübeli oyuncu, yeni top için, “Oyunu okuyabilen, topa hükmeden oyuncular için avantajlı olarak geliştirilmiş bir top” değerlendirmesini yaptı.

YORUM YAZ