MENÜ

Hedef Şampiyonluk Ligi

Bir tarafta esporun öncü takımlarından, vadinin kara kartalı Beşiktaş Esports diğer yanda ise 2 mevsimlik aradan onra açık elemeleri ikinci sırada tamamlayarak Yükselme Ligine tekrar katılmayı başaran Team Cappadocia.

Hedef Şampiyonluk Ligi

Bir tarafta esporun öncü takımlarından, vadinin kara kartalı Beşiktaş Esports diğer yanda ise 2 mevsimlik aradan onra açık elemeleri ikinci sırada tamamlayarak Yükselme Ligi'ne tekrar katılmayı başaran Team Cappadocia. İki takımda iddaalı, iki takımda istekli ama sadece tek bir takım Şampiyonluk Ligi yolunda finale çıkmaya başaracak. İki takım normal sezonda 2 kez karşılaştı. İki takım arasında ki bu maçların ilkini Team Cappadocia, ikinci maçı ise Beşiktaş Esports kazanmayı başarmıştı.

İlk Maçın Galibi Team Cappadoica Oldu
İlk maçta Team Cappadoica rakibine adeta vadiyi dar ederken Azir, Nunu kombosunu çok iyi kullanan Team Cappadioca 31 dakikanın sonunda rakibine gri ekranı göstermeyi başarmıştı. 11-1-10’luk performansı 21 KDA’lık Azir oyunuyla Saulius maçın adamı olmayı başarmıştı. Aynı zamanda muhteşem Azir oyununu 41.4 K hasar vuran Saulius Beşiktaş Esports’un 4 oyuncusunun toplam hasarından fazla hasar vurmayı başarmıştı. Beşiktaş Esports finale çıkmak istiyorsa Saulius’u mutlaka durdurmanın bir yolunu bulması gerekiyor. İlk maçın bir diğer ilginç istatiği ise Team Cappadioca destek oyuncusu Kairos Plz 10,3 K hasar vururken Beşiktas Esports’un saldırıcı gücü taşıyıcısı Luger ise 12,1 K hasar vurmustu.

Rövanşta Gülen Taraf Beşiktaş Esports
İkinci maçın hikayesi ise ilk maçın tam tersi şekildi sonlandı. Rakibinin Nexusunu 37 dakikalık uzun bir oyunun sonunda yıkmayı başaran Beşiktaş Esports kazanan taraf olmayı başarmıştı. İlk maçın aksine bu sefer elini taşın altına koyan Naeyhun harika Azir oyununu 5-0-3’lük performansı, 8 KDA ve %66’lık skor katkısı ile süsleyen Kore’li orta koridor oyuncusu maçın adamı olmayı başarmıştı. İkinci maçın bir diğer ilginç istatistiği ise girdiği rünlerle birlikte 37 dakika da 79 totem ve 12 kontrol totemi ile harita siyah yer bırakmayan deneyimli ormancı Crystal’ın performansıydı. İki maçın da en kritik rolleri orta koridor olurken iki orta koridor oyuncusu takımlarına galibiyeti Azir ile getirmeyi başarmıştı. Başka bir deyişle maçı kazanmak isteyen takım orta koridorun kilidini açması gerekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ