MENÜ

Hedef şampiyonluk

Vakıfbank Voleybol Takımı yarın başlayacak olan Kulüpler Dünya Şampiyonası'na katılmak için Katar'a hareket etti. Hedef, Fenerbahçe'nin yaptığı gibi Dünya Şampiyonu olmak

Hedef şampiyonluk

Vakıfbank Türk Telekom Kadın Voleybol Takımı, bu yıl 2. kez düzenlenecek Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda Avrupa kıtasını temsil edecek. Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek şampiyona 8-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Vakıfbank Türk Telekom, organizasyonda Avrupa kıtasının son şampiyonu unvanı ile turnuvada yer alacak.

Haberin Devamı

A Grubu’nda Dominik Cumhuriyeti’nden Mirador, Kenya’dan ise Prisons takımlarıyla mücadele edecek Vakıfbank Türk Telekom, turnuvada öncelikle ilk iki sırada yer alarak yarı finale çıkmak için mücadele verecek. Şampiyonadaki ilk maçını 8 Ekim Cumartesi günü Dominikli rakibi Maridor ile yapacak Vakıfbank Türk Telekom, gruptaki ikinci maçında 12 Ekim Çarşamba günü Prisons ile karşılaşacak. Turnuvada geçen sezon Fenerbahçe Acıbadem Kadın Voleybol Takımı şampiyon olmuştu.

YORUM YAZ