MENÜ

Hedef 4 maçta 12 puan

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, normal sezonun son 4 haftasında 12 puan toplamayı hedefliyor.

Hedef 4 maçta 12 puan

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, yaptığı açıklamada, Boluspor’a karşı deplasmanda altın değerinde bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun sergilediklerini, futbolcuların kazanma azmi ve hırsının üst düzeyde olduğunu ifade eden Yönet, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Yönet, yeni teknik direktörleri Ziya Doğan yönetiminde geçen hafta hakem hataları sonucu kaybettikleri Hacettepe maçı dışında iyi bir görüntü çizdiklerini ve çıkış yakaladıklarını belirterek, "Bu çıkışımız Boluspor maçında da sürdü. Bolu gibi önemli bir rakipten alınan galibiyet, oyuncularımızın kendine olan güvenini yeniden yerine getirdi. Ziya Doğan ile başlayan çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Normal sezonun sona ermesine 4 hafta kaldığını anlatan Yönet, şunları kaydetti: "Son 4 haftada Adanaspor, Altay ve Giresunspor gibi güçlü ve iddiası olan takımlarla karşılaşacağız. Ancak biz de gücümüzün farkındayız. Boluspor maçında büyük takımlara karşı daha iyi oynadığımızı gösterdik. Bu 4 maçtan 12 puan hedefliyoruz. 4 maçımızı da kazanıp ilk 2’ye kalarak, olmazsa play-off maçlarının ardından Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ