MENÜ

Hazırlıklar tam gaz

Sarı-Kırmızılılar, ligin ilk haftasındaki İstanbul B.B. maçının hazırlıklarına Metin Oktay Tesisleri'nde devam etti. İdmana, milli takımdan dönen Fernando Muslera da katıldı

Hazırlıklar tam gaz

Flaş transferler yapan Galatasaray, yeni sezona bomba gibi girmek için hazırlıklarını tam gaz devam ettiriyor. Sarı-Kırmızılılar, ligin ilk haftasında İstanbul B.B.’yle deplasmanda oynanacak karşılaşmanın çalışmalarını dün çift idmanla sürdürdü. Sabah yapılan ilk antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 top kapma oyunu ve koşu çalışmalarıyla idman tamamlandı.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Aydın Yılmaz, takımdan ayrı saha ve salon çalışmaları yaptılar. Eyüpspor’la oynanan hazırlık maçında ayak bileğinde zorlanma olan Engin Baytar ile Kazakistan mücadelesinde sol arka adalesinde zorlanma tespit edilen Selçuk İnan’ın tedavilerine devam edildi. Bu arada Uruguay Milli Takımı’ndan dönen kaleci Fernando Muslera da dünkü antrenmana katıldı. Sarı-Kırmızılılar, akşam 18.00’de tesislerde toplanarak bir idman daha yaptılar.

YORUM YAZ