MENÜ

Hazard transferi resmen açıkladı: "Borussia Dortmund ile anlaştık"

Bundesliga devi Borussia Dortmund, transferde ilk bombayı Borussia Mönchengladbach forması giyen Thorgan Hazard'ı kadrosuna katarak patlatmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki futbolcu, bugün yaptığı açıklamayla Alman ekibiyle prensipte anlaştıklarını duyurdu.

Hazard transferi resmen açıkladı: "Borussia Dortmund ile anlaştık"

Dün akşam Schalke 04'e 4-2 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Borussia Dortmund, transferde ilk bombayı Borussia Mönchengladbach forması giyen Thorgan Hazard'ı kadrosuna katarak patlatmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki futbolcu, bugün yaptığı açıklamayla Alman ekibiyle prensipte anlaştıklarını resmen duyurdu.

Haberin Devamı

Chelsea'de forma giyen Belçikalı süperstar Eden Hazard'ın kardeşi olan Thorgan, ülkesinde yayın yapan VTM televizyonuna verdiği röportajda "Borussia Dortmund ile prensipte anlaştık. Artık iş, sadece kulüplere kaldı. Onlar da şu an görüşme hâlindeler." ifadelerini kullandı.

Bu sezon takımıyla çıktığı 32 maçta 12 gol ve 11 asist kaydeden yıldız ismin Mönchengladbach ile olan kontratı 2020 yazında sona erecekti. Güncel piyasa değeri 45 milyon euro olarak gösterilen Hazard'ın bonservis bedelinin ne kadar olacağı ise büyük merak konusu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ