MENÜ

Hayrettin Hacısalihoğlu müjdeyi verdi

Trabzonspor'da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, taraftara müjdeyi verdi: “Teknik direktörlük için Trabzonspor’da geçmişte hizmet etmiş, çalışmış, hoca ve futbolcu olarak bulunmuş bir ismin uygun olacağını düşünüyoruz. Arayışlarımız sürüyor ve yeni haftaya, yeni hocamızla başlamak istiyoruz.”

Hayrettin Hacısalihoğlu müjdeyi verdi

Bordo-Mavililer’in Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör arayışları ve Fırtına’nın gelecek planlaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un geçmişini bilen, geleceğini planlayan, düşünen ve bugününü fark eden bir teknik direktör aradıklarını belirten Hacısalihoğlu, “Trabzonspor’da geçmişte hizmet etmiş, çalışmış, hoca ve futbolcu olarak bulunmuş bir ismin uygun olacağını düşünüyoruz. Ancak bizim düşündüğümüz teknik adamların da Trabzon’a gelmeye müsait olması, bu zorlu serüvene bizimle birlikte çıkmayı arzu etmesi lazım. Böyle bir uygun isimde buluşamazsak bir yabancı hoca da düşünebiliriz. Yeni haftaya, yeni hocamızla başlamak istiyoruz” dedi. Hacısalihoğlu, hoca adayları için isim vermezken, Fırtına’nın listesinde Samet Aybaba, Fatih Tekke, Mustafa Reşit Akçay ve Giray Bulak’ın bulunduğu biliniyor.

‘Avrupa’ya gitmemiz lazım’

Trabzonspor’un her zaman zirveye oynaması gerektiğini dile getiren Hacısalihoğlu, “Gönül ister ki şampiyon olalım. Ama bu olmuyorsa da Avrupa Kupaları’na katılalım. Önümüzdeki sezon taraftara umut veren, sonuç ve ekonomik olarak Trabzonspor’a katkı sağlayacak bir kadro oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ