MENÜ

Haydi Trabzon!

Galatasaray taraftarının da desteğiyle Beşiktaş'ı yener, takipçisi Fenerbahçe de Trabzon deplasmanında puan kaybederse, Sarı-Kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edip, kutlamalara başlayacak.

Haydi Trabzon!

Kendi evinde Trabzonspor’la golsüz berabere kalınca bir anda zirvedeki avantajını yitiren, ancak Fenerbahçe’nin Beşiktaş deplasmanından eli boş dönmesiyle tekrar şampiyonluğun en iddialı adayı konumuna gelen Galatasaray’da artık hesap zamanı... Sarı-Kırmızılılar pazar günü sahasında Beşiktaş’ı konuk ederken, takipçisi Fenerbahçe Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor’la kozlarını paylaşacak. Bu kez fırsatı tepmek istemeyen Cim Bom, sahadan ne pahasına olursa olsun galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Ancak Aslan’ın gözü Arena’da, kulağı ise Avni Aker’de olacak. Çünkü Galatasaray zafere koşarken, Trabzonspor Fenerbahçe’den 1 puan bile koparsa, Sarı-Kırmızılılar resmen şampiyonluğunu ilan edecek.

Haberin Devamı

2 puan bile yetiyor

Bir başka ihtimal ise Galatasaray’ın Beşiktaş’la berabere kalması halinde devreye girecek. Trabzonspor, evinde Fener’e yenilse bile, Şükrü Saracoğlu’ndaki son mücadelenin berabere sonuçlanması durumunda Aslan yine şampiyonluğunu ilan edecek.

YORUM YAZ