MENÜ

Haydi Panzer

Bu akşam gözümüz TT Arena'da, kulağımız Düsseldorf'ta olacak. Aklımızdaki senaryo ise şöyle; Biz Azerbaycan'ı, Mesut ve İlkay'lı Almanya da Belçika'yı devirecek, 70 milyonun yüzü gülecek.

Haydi Panzer

Finallere gidebilmek için A Milli Takımımız’ın Azerbaycan’ı yenmesini umut ederken, kulaklarımız da Almanya’da olacak. Şu an ikinci sırada yer alan 15 puanlı Belçika, yine bizim maçımız gibi 20.00’de başlayacak mücadelede Panzerler’in konuğu olacak. Grupta şimdiye kadar rakipleriyle oynadığı tüm maçları kazanmayı başaran ve finalleri 10’da 10 yaparak tamamlamak isteyen Almanya’nın, Belçika’yı devirmesi en büyük isteğimiz. Düsseldorf kentindeki LTU Arena’da oynanacak karşılaşmayı, Norveç Futbol Federasyonu’ndan Svein Moen yönetecek.

Haberin Devamı

Motivasyon üst seviyede

Almanlar’da bize karşı forma giymeyen Mesut Özil’in, bu akşam için hazır olduğu ve sahaya çıkıp elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade ettiği öğrenildi. Teknik direktör Joachim Löw’ün, Mesut’un yanı sıra bir başka Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan’a da ilk 11’de şans vermeyi planladığı belirtildi. İlkay’ın da tıpkı Mesut gibi motivasyonunun üst seviyede olduğu bildirildi. Almanya’yı devirip, Play-Off’u garantilemek isteyen Belçika’nın ise en büyük kozu, beklendiği gibi Avrupa’nın devlerini peşinden koşturan ve Fransa’nın Lille takımında forma giyen Eden Hazard olacak.

Gurbetçiler stada akacak

3.5 milyon Türk’ün yaşadığı ülkede, Düsseldorf’taki maça, gurbetçilerimizin de akın etmesi bekleniyor. 55 bin kişilik stattaki karşılaşma için vatandaşlarımızın bilet bulmaya çalıştığı öğrenildi. Yani karşılaşması sırasında Belçika’ya karşı tribünde hem Alman hem de Türk bayraklarını görürseniz, hiç şaşırmayın!

YORUM YAZ