MENÜ

'Hayatımda böyle lig görmedim'

Yazarımız Hakan Can, 'Spor Toto Süper Lig'in bu sezon şampiyonu kim olur?' sorusuna böyle yanıt verdi...

'Hayatımda böyle lig görmedim'



Süper Lig'de ikinci yarısında heyecan dorukta... Başta Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere 7 takım şampiyonluk potasında. Belki de Süper Lig tarihinin en heyecan verici, en çekişmeli sezonunu yaşıyoruz.

Aykut Kocaman haklı çıktı!

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Galatasaray'ın sezon başındaki muhteşem serisiyle ve puan farkını açmasıyla ilgili, 'Puan farkı suni' demesi çok konuşulmuştu. Kocaman, bu sözleri fikstüre dayandırarak söylemişti. Tecrübeli hoca, Galatasaray'ın ilk maçlarının kolay olduğuna, Fenerbahçe ve diğer takımların ilk yarının ikinci bölümde daha fazla seri galibiyet alabileceğine işaret etmişti. Kocaman'ın sözleri gerçeğe dönüştü.

'Hayatımda böyle lig görmedim'

İlk 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Cimbom, sonraki 9 mücadelelerde düşüşe geçti. Fenerbahçe ise ilk 11 karşılaşmasında 7 kez puan kaybı yaşamıştı. Kocaman'ın istifadan dönmesinin ardından Kanarya, arka arkaya 5 maç kazandı ve şampiyonluğun en önemli favorilerinden oldu. Kıyasıya süren bu şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Hakan Can, "Hayatımda böyle bir lig görmedim" dedi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ