MENÜ

Hataysporlu Aaron Boupendza kimdir? 4 gol attı!

Geçen sezon Süper Lig'e yükselen ve ilk senesinde iyi birt performans gösteren Hatayspor'un forveti Aaron Boupendza Antalyaspor karşısında ilk 20 dakikada hat-trick yaptı, 45 dakika sonunda ise 4 gol attı. Gabonlu forvet gecenin ve belki de haftanın en çok konuşulan ismi olmayı şimdiden garantiledi.

Hataysporlu Aaron Boupendza kimdir? 4 gol attı!

Süper Lig'de 15. haftada dün yağış nedeniyle bu akşama ertelenen Antalyaspor-Hatayspor mücadelesine maçın ilk devresi bile bitmeden Aaron Boupendza damga vurdu. 21. dakika itibariyle 3-0 öne geçen Hatayspor'da Aaron Boupendza hat-trick yaptı. İlk ayrı bittiğinde ise Boupendza'nın 4 golü vardı, Hatayspor ise 5-0 öndeydi. Peki Aaron Boupendza kimdir, hangi takımdan transfer oldu ve performansı nasıl?

Haberin Devamı

Aaron Boupendza sezon başı Hatayspor tarafından Fransız ekibi Bordeaux'dan transfer edildi. 24 yaşında olan Aaron Boupendza, bu maça kadar da 3 gol atmıştı ve Antalyaspor karşısında ilk 20 dakikada da attığı gollerle şimdiden haftaya damga vuran isimler arasına girdi. Bordeaux altyapısından yetişen oyuncu Gabon Milli Takımı'nda da 8 maça çıktı.

YORUM YAZ