MENÜ

Hatayspor - Galatasaray hangi kanalda, saat kaçta? ( Hatayspor - Gs maçı ne zaman)

Hatayspor ile Galatasaray arasında Türkiye Kupası'nda oynanacak maçın yayın bilgileri belli oldu. Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak mücadeleyi sayılı günler kaldı. İki takım taraftarları da maçın yayın bilgilerini merak ediyordu. Detaylar belli oldu. Peki, Hatayspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Hatayspor - Galatasaray hangi kanalda, saat kaçta? ( Hatayspor - Gs maçı ne zaman)

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Hatayspor ile bu kez deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibini 2-0 yenen Galatasaray bu skorun ajantajı ile deplasmana gidecek.

Haberin Devamı

Hatayspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

27 Şubat Çarşamba günü saat 14:00'te başlayacak karşılaşmanın Aspor'dan canlı yayınlanacak.. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Galatasaray Hatayspor ile oynadığı ilk maçı Luyindama ve Feghouli'nin golleri ile 2-0 kazanmıştı. Türkiye Kupası maçlarına 5. turda başlayan Sarı-Kırmızılı takım sırasıyla Keçiörengücü ve Boluspor'u elemişti.

İlk maçta Galatasaray'ı zorlamasına rağmen 2-0 kaybeden Hatayspor Spor Toto 1. Lig'de 37 puanla 6. sırada bulunuyor. Hatayspor ligde 3 haftadır maç kazanamıyor. Türkiye Kupası'na 3. turda başlayan Hatayspor sırasıyla Esenler Erok, Fethiyespor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir'i elemişti.

YORUM YAZ