MENÜ

Hatayspor - Adana Demirspor maçı nasıl izlenir? Şifresiz kanal var mı?

Hatayspor ile Adana Demirspor Spor Toto 1. Lig yarı final ikinci maçında karşı karşıya gelecek. İlk maç 0-0 berabere bitmişti. Hataysapor ev sahibi olmanın avantajını kullanarak rakibini mağlup etmek istiyor. Adana Demirspor ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak. Peki, Hatayspor - Adana Demirspor maçı nasıl izlenir? Şifresiz kanal var mı? Detaylar haberimizde...

Hatayspor - Adana Demirspor maçı nasıl izlenir? Şifresiz kanal var mı?

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, play-off yarı final ikinci maçında Hatayspor’a konuk olacak. İlk maç 0-0 bitmişti. Adana Demirspor deplasmanda rakibini yenerek adını finale yazdırmak istiyor. Hatayspor ise 0-0 berabere kaldığı maçın rövanşında sahasında taraftarının desteği ile adını finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Hatayspor - Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 16.00’da, Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak maç beIN SPORTS MAX'den (Digitürk 81. kanal) canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Hakan Yemişken yapacak.

Hatayspor - Adana Demirspor 11'ler belli oldu

Hatayspor: Akın Alkan, Mesut, Sadi, Yusuf Abdioğlu, Murat Paluli, Sadio Diallo, Kubilay, Caner, Gökhan Karadeniz, Selim Ilgaz, Mirkan Aydın

Adana Demirspor: Çağlar Şahin Akbaba, Adil, Semih, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Süleyman Koç, Vedat Bora, Erdal Öztürk, Berk Yıldız, Gladkyy, Traore

İlk maçta, sahasında Hatayspor ile golsüz berabere kalan mavi-lacivertliler, rakibine üstünlük kurarak play-off finali bileti almak istiyor.

1994-1995 sezonundan bu yana Süper Lig’e çıkamayan Adana Demirspor, bu sezon taraftarının bu hasretini sona erdirmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

Öte yandan, deplasmana gidemeyen taraftarlar için Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Meydanı’na sinevizyon kurulacak ve Hatayspor maçının izlenmesi sağlanacak.

YORUM YAZ