MENÜ

Hatayspor: 0 - Menemen Belediyespor: 0

Kırmızı Grup’ta şampiyonluk yarışın en güçlü iki adayı; lider Menemen’le takipçisi Hatay karşılaştı. Nefes kesen maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı, zirve değişmedi.

Hatayspor: 0 - Menemen Belediyespor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta tüm gözler Hatay’da oynanan 90 dakikadaydı. 2. sıradaki Hatayspor, 26’ncı hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği lider Menemen Belediyespor’la zirve mücadelesi verdi. Başından sonuna büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmada tarafların çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi.

Haftanın maçı, başladığı gibi golsüz sona erdi, iki takım da birer puanla yetindi. Ev sahibi takımda 76. dakikada Yılmaz gördüğü kırmızı kart nedeniyle oyun dışında kaldı. Hatayspor buna rağmen Menemen’in ataklarında kalesini gole kapatmayı başardı. Menemen Belediyespor takipçisiyle oynadığı zorlu deplasmandan bir puan alarak 58 puanla zirvedeki yerini korurken Bordo- Beyazlılar ise 56 puanla takibe devam etti.

Maç sonu alkışlar

Hataylı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada tribünler hınca hınç doluydu. Gergin geçen mücadelede herhangi bir olay yaşanmazken maçın başından sonuna takımına destek veren Hataylılar, maç sonunda futbolcuları alkışlayarak teselli etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ