MENÜ

Hatay Büyükşehir Belediyespor, Chatzidaki ile devam edecek

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekibi Hatay Büyükşehir Belediyespor'da, başantrenör Aikaterini Chatzidaki’nin sözleşmesini 1 yıl daha uzatıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor, Chatzidaki ile devam edecek

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor’da başantrenör Aikaterini Chatzidaki’nin sözleşmesi yenilendi.

Kulüpten yapılan açıklamada, takımı üst seviyelere taşıyan ve elde edilen başarıların mimarı olarak gösterilen Yunan başantrenör Chatzidaki ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Chatzidaki, kendisi ile ekibine güvenen yönetime ve taraftarlara teşekkür ederek, gelecek sezonda da başarılı olmak istediklerini belirtti.

Göze hoş gelen ve taraftarları heyecanlandıran basketbol oynamaya devam edeceklerinin altını çizen Aikaterini Chatzidaki, "İnanıyorum ki yeni sezonda Hatay’a şampiyonluklar ve kupalar getireceğiz. Hepimiz için iyi bir sezon olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Maden de yeni sezonda yeni hedeflere hep birlikte yürüyeceklerini vurgulayarak, gelecek sezon kupalara ambargo koymak istediklerini aktardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ