MENÜ

Hatay 1. lig aşkına

Hatayspor'un yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Toysal, hedeflerinin takımın play off'a daha sonra da PTT 1. Lig'e çıkması olduğunu belirtti.

Hatay 1. lig aşkına

Toysal, düzenlediği basın toplantısında, Ünyespor galibiyetinin takım üzerinde olumlu bir sinerji oluşturduğunu söyledi. Ünyespor karşılaşmasında çok güzel bir oyun sergilediklerini ifade eden Toysal, şöyle konuştu:
"Ünyespor maçında farklı bir galibiyet aldık. 34-35 derecelik sıcaklıkta mücadele etmemiz ve maçı kazanmamız oyuncularımızın ne kadar azimli ve kararlı olduğunun bir göstergesidir. Önümüzde beş maç kaldı. Play off’a kalmamız için önümüzdeki Çankırıspor ve Tepecikspor maçlarını 3’er puanla geçmemiz gerekiyor. Hedefimiz Hatayspor’un play off’a oradan da PTT 1. Lig’e çıkmasıdır"

Haberin Devamı


Teknik direktör Ahmet Taşyürek de son iki haftada aldıkları farklı galibiyetlerin hem kendilerini hem de sporcularını memnun ettiğini kaydetti.
Yarım puanlık kredilerinin bile bulunmadığını ifade eden Taşyürek, "O yüzden geçen haftalarda yapılan maçları bir tarafa bırakarak Çankırıspor maçına konsantre olmalıyız. Bütün oyuncularıma güveniyorum ve şampiyonluk için elimizden geldiğince mücadele edeceğiz" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ