MENÜ

Hasan Ali Kaldırım'dan Tolgay Arslan'a manidar soru!

Fenerbahçe, YouTube kanalından ara transfer döneminde takıma katılan futbolcular için düzenlenen imza töreni görüntülerini paylaştı. İmza töreninde yeni transferlere bu kez soruları gazeteciler değil, takım arkadaşları sordu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı imza törenine damga vuran sorulardan biri de Hasan Kaldırım'ın Tolgay Arslan'a yönelttiği "Almanya'daki döneri mi, Türkiye'deki döneri mi tercih edersin?" sorusu oldu. Tolgay Arslan'ın soruyu "Benim için fark etmez, döner dürüm her türlü yerim" diyerek yanıtladı. Tolgay Arslan'ın verdiği yanıt, akıllara soyunma odasında dürüm yediği için Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldığı yönündeki iddiaları getirdi.

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde takıma katılan Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Tolgay Arslan, Victor Moses ve Miha Zajc için futbolcular arasında imza töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

İmza töreninde yeni transferlere bu kez soruları gazeteciler değil, takım arkadaşları sordu.

Tolgay Arslan'a ilk soruyu Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli yöneltti. Comolli'nin "Burada olmaktan dolayı nasıl hissediyorsun, geçen akşam sahaya ilk kez adım attın neler hissettin? sorusuna Tolgay Arslan, "Çok mutluyum, huzurluyum burada. Sizlere de çok teşekkür etmek istiyorum. Burada kendimi yabancı hissettirmediniz. Sizlerle burada olmak beni çok gururlandırıyor. İnşallah hep beraber güzel günler göreceğiz" dedi.

Hasan Ali Kaldırım'ın Tolgay Arslan'a "Döneri çok seviyoruz. Tercihini merak ediyorum. Almanya'daki döner mi, Türkiye'deki döner mi?" sorusunu yöneltti.

Tolgay Arslan, Hasan Ali Kaldırım'ın sorusuna, "Benim için fark etmiyor, döner dürüm her türlü yerim." dedi.

YORUM YAZ