MENÜ

Hasan Ali Kaldırım, Kylian Mbappe ile yeniden karşı karşıya!

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Medipol Başakşehir’in grup aşamasında PSG ile eşleşmesi sonrası akıllara Haziran 2019 yılında oynanan Türkiye - Fransa karşılaşması geldi. Hatırlanacağı üzere, Milli Takımımızın Fransa'yı konuk ettiği maçta Mbappe'yi hareket ettirmeyen Hasan Ali Kaldırım, karşılaşmaya damga vurmuştu.

Hasan Ali Kaldırım, Kylian Mbappe ile yeniden karşı karşıya!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda yer alacak olan İstanbul Başakşehir'in rakipleri Paris Saint-Germain, Manchester United ve Leipzig oldu. Bu eşleşmenin ardından Hasan Ali Kaldırım-Kylian Mbappe eşleşmesi sosyal medyada gündem oldu.

Haberin Devamı

Hatırlanacağı üzere EURO 2020 Elemeleri'nde Milli Takımımız, 8 Haziran 2019'da dünya devi Fransa'yı 2-0 mağlup etmiş ve büyük bir zafere imza atmıştı. Maçın önüne geçen futbolcu ise Hasan Ali Kaldırım olmuştu.

Fransızların süperstarı Mbappe'ye nefes aldırmayan Hasan Ali, Fransa basınında bile olay olmuştu. Özellikle ilk devrede kusursuz oynayan Hasan, Mbappe'ye geçit vermeyince Fransızların teknik direktörü Didier Deschamps, genç yıldızını sol açıkta oynatmaya karar vermişti.

Hasan Ali Kaldırım, Kylian Mbappe ile yeniden karşı karşıya

FANATİK'in attığı bu tweet, futbolseverler tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu.

O dönem Fenerbahçe'de oynayan, bu sezon başı ise Başakşehir'e katılan Hasan Ali Kaldırım'ın PSG maçında sergileyeceği performans şimdiden merak konusu. Mbappe, Hasan Ali’nin alkışlanan performansı sonrasında zaman zaman kanat değiştirmiş ve etkili olmaya çalışmıştı ancak 90 dakika boyunca isabetli şut çekemeyen Fransa’nın etkisiz isimlerinden biri olmuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ