MENÜ

Harun Tekin, Volkan Demirel'den elvidenleri geri aldı

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Zenit maçındaki başarılı performansı nedeniyle Konyaspor maçında kaleyi Harun Tekin’in koruyacağı, Volkan Demirel’in ise yedek soyunacağı öğrenildi.

Harun Tekin, Volkan Demirel'den elvidenleri geri aldı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Kadıköy’de Zenit ile oynanan maçta başarılı performansıyla öne çıkan Harun Tekin, Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Konyaspor ile yapacağı maçta da kaleyi devralıyor. Başarılı kaleci yarın Kadıköy’de oynanacak Konyaspor maçıyla ligde de eldiveni giyecek. Teknik heyetin, Süper Lig’de bundan sonra kaleyi Harun Tekin’e emanet edeceği belirtilirken, Volkan Demirel ise yedek bekleyecek.

Haberin Devamı

Mehmet Ekici’nin de beklenmedik sakatlığı Konyaspor maçı öncesi teknik heyetin planlarını bozdu. Cezalı Tolgay Arslan’ın da yokluğunda orta saha kurgusu da değişecek. Ofansif orta saha olarak Zenit maçında iyi bir performans sergileyen Eljif Elmas, Konyaspor maçında da 11’de sahaya çıkacak. Devre arası transfer döneminin son gününde kadroya katılan Sloven 10 numara Miha Zajc’ın ise ikinci yarıda oyuna dahil olması bekleniyor.

Orta sahadaki sıkıntılar nedeniyle Fenerbahçe’nin Konyaspor karşısında çift ön liberolu sistemle sahaya çıkacağı ve bu mevkide Mehmet Topal ve Jailson’un forma giyeceği öğrenildi. Konyaspor maçında cezalı Isla’nın yokluğunda savunmanın sağında Şener forma giyecek. Isla’nın başarılı performansı nedeniyle yedek kulübesine hapsolan ve ikinci yarıdaki 4 maçta forma giymeyen Şener, Konya maçıyla formasına kavuşacak. 1 maç ceza alan Soldado’nun yerine Slimani yine 11’de maça başlayacak.

Haberin Devamı

Göreve hazırım

Sakatlığını tamamen atlattığını ve hiçbir sorununun kalmadığını belirten Harun Tekin, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Tedavi süreci sonrasında Zenit maçıyla güzel bir dönüş yaptım. Hocam görev vermesi halinde de Atiker Konyaspor maçında da kalemi gole kapatmak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yeni Şafak

YORUM YAZ